Sport

BRAȘOV. Corona, meciuri tari în pauza competițională

 

Liga Națională de handbal feminin este întreruptă până în luna ianuarie, Naționala României participând în această perioadă la Campionatul European din Franța.

Handbalistele de la Corona Brașov au revenit la antrenamente după două săptămâni de pauză, tehnicianul Ion Crăciun menționând: „Este o perioadă în care ne mai punem la punct cu pregătirea fizică, dar în egală măsură pregătim şi jocurile amicale pe care o să le susţinem în perioada următoare. Fetele răspund foarte bine la ceea ce le cerem, chiar dacă antrenamentele sunt de încărcare, iar asta mă bucură. Sper din suflet să văd acelaşi lucru şi în meciurile amicale. Îmi pare rău că nu am acum toată echipa la antrenamente, pentru că Bianca Tiron şi Sorina Târcă încă nu sunt apte, dar mă bucur de revenirea Marilenei Neagu, care se pregăteşte  aproape la sută la sută, după entorsa care a ţinut-o departe de pregătire săptămâni bune”.

În ceea ce o privește, Sorina Târcă nu mai are mâna imobilizată în ghips și a început programul de recuperare. Apoi, Bianca Tiron, operată la ligamente în această vară, va efectua peste două săptămâni un control la Tg. Mureş, pentru a afla când poate începe antrenamentele cu echipa.

În perioada 18-20 decembrie, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” va avea loc „Cupa Corona – 100 România”, competiție amicală la care vor mai participa Podravka Koprivnica, SCM Rm. Vâlcea și Gloria Buzău.

Apoi, în perioada 28-29 decembrie, Corona Brașov va participa la Rm. Vâlcea la Memorialul „Constantin Tiţa”, alături de formația gazdă, de Gloria Buzău și de SCM Slatina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare