Sport

BRAŞOV. Corona, meci tare la Buzău

 

Liderul neînvins al Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov, va avea mâine, de la ora 18.00, o par­ti­dă dificilă, în deplasare, cu Gloria Bu­zău. Partida din runda a șaptea se joa­că în devans, sâmbătă echipa noastră având prima manșă a duelului cu Bera Bera din turul 2 al Cupei EHF.

Dacă echipa lui Ion Crăciun a pornit perfect în noul sezon, cu 6 victorii în primele 6 meciuri, buzo­ien­ce­le au avut și ele un start bun și ocupă locul 4 în clasament, cu 12 p. Gloria a piercut în deplasare cu CSM Bucu­rești și HC Zalău, dar pe teren propriu le-a învins pe SCM Craiova sau Gloria Bistrița.

Ion Crăciun, tehnicianul Coronei, a comentat: „Nu ne aşteaptă o perioadă uşoară, însă facem totul pentru ca echipa să se prezinte într-o formă cât mai bună. Gloria este o echipă care are ambiţii mari şi care intră meci de meci cu gândul de a câştiga puncte fîără să fie intimidată de echipa pe care o are în faţă. Rivalele sunt pe un loc destul de bun în clasament, şi cu siguranţă îşi doresc să se menţină în faţă. Pe de altă parte, şi noi suntem neînvinşi şi cu siguranţă vom face totul pentru a câştiga”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare