Sport

BRAȘOV. Corona, meci cu Dunărea Brăila la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”

 

Dunărea Brăila a fost în ultimii ani o echipă în fața căreia Corona Brașov a avut meciuri încinse, mai mereu pierdute.

Acum, cele două echipă vor fi din nou față în față, duminică, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în etapa a șasea a Ligii Naționale la handbal feminin, iar de această dată echipa de la poalele Tâmpei este favorită certă.

Până acum, brăilencele au reușit doar o remiză în primele cinci runde, 24-24, cu Minaur Baia Mare, pierzând celelalte confruntări, 22-30 la Craiova, 19-22 la Zalău 22-35 cu CSM București și 16-22 la Galați.

În schimb, cu 10 p, Corona este a patra în clasament, cedând greu doar cu CSM București, 20-22. A mai fost remiza cu Slatina și trei victorii cu CSU Cluj-Napoca, CSM Galați și Gloria Bistrița.

„Jucăm din nou acasă, în faţa propriilor suporteri, şi este foarte important să reuşim un joc bun, un joc frumos care să fie pe gustul braşovenilor. Trebuie să obişnuim oamenii care vin la sală cu partide în care să vadă dăruire din partea noastră, a tuturor. Iar pentru a ajunge la acest lucru, avem nevoie să tratăm fiecare duel cu maximă seriozitate, indiferent de numele adversarului, pentru că Liga Naţională de handbal feminin a oferit deja destule surprize, la care am contribuit chiar şi noi. Nu avem voie să tratăm disputa cu superficialitate, luându-ne după locul pe care îl ocupă Dunărea în prezent. Este o echipă cu jucătoare valoroase, care pot pune probleme dacă le laşi să joace astfel că trebuie să fim foarte atenţi. Nu vom intra în teren cu gândul că partida este câştigată dinainte, ci vom lupta din primul până în ultimul minut pentru un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Biletele pentru partida de duminică sunt 15 lei, în tribuna mică, respectiv 10 lei, în tribuna mare.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare