Sport

BRAȘOV. Corona, mare favorită cu Zalăul. Gheorghe Tadici: „Pentru noi, campionatul s-a încheiat deja”

 

Corona Brașov va juca sâmbătă, de la ora 17.30, cel mai important meci al sezonului.

Cum obiectivul principal, obținerea „bronzului” în Liga Națională, este greu de realizat, pentru echipa noastră a rămas lupta pentru calificarea în Cupa EHF.

Echipa noastră este la mâna ei și nu depinde de rezultatele din alte partide. Astfel, pentru a accede în Europa în sezonul viitor, Corona trebuie să învingă HC Zalău, iar misiunea ar putea fi una facilă.

Tehnicianul formației din Sălaj, Gheorghe Tadici, ne-a declarat: „Pentru noi, campionatul s-a încheiat deja. Am scăpat de probleme, ne-am asigurat că nu vom ajunge în barajul de retrogradare. Nu mai avem nici un obiectiv. Totuși, respectăm competiția și vom încerca să fim la un nivel bun, să facem un meci bun și să stăm aproape de Corona, o echipă cu un nucleu foarte bun. În rest, nu mă interesează lupta altora. Noi am fost în Europa de multe ori fără a cheltui sume importante. La noi nu există salarii mai mari de 1.500 de euro pe lună. În acest sezon am avut o echipă foarte tânără, cu nouă jucătoare sub 21 de ani. Nici restul nu au fost departe, la 22 sau 23 de ani. Chiar și așa, am ajuns în semifinale în Cupa României. Deja le-am dat drumul celor care vor pleca de la echipă. Au primit oferte pe salarii triple, la fel cum s-a întâmplat acum doi ani cu Bloj, care a ajuns la Corona. Le-am îndemnat să accepte și să plece”.

Partida Corona Brașov – HC Zalău va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. COlibași”.

Cu un succes, echipa de la poalele Tâmpei își va lua biletul pentru Europa. În schimb, pentru ca echipa noastră să cucerească „bronzul”, în afară de un succes cu Zalăul, este nevoie ca Bistrița să piardă acasă cu SCM Rm. Vâlcea, iar Măgura Cisnădie să nu câștige pe terenul formației CS „U” Cluj-Napoca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare