Sport

BRAȘOV. Corona, la 60 de minute de grupele Cupei EHF. „Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”

 

Corona Brașov se poate califica duminică, în premieră, în grupele Cupei EHF la handbal feminin.

De la ora 17.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, formația antrenată de Ion Crăciun va disputa manșa a doua a turului 3 preliminar cu Gloria Bistrița, pornind cu un avantaj de două goluri, luat după succesul din deplasare, 27-25.

„Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Aşa cum am spus şi imediat după jocul de la Bistriţa, returul va fi foarte greu şi fiecare echipă are şansa ei. Trebuie să fim foarte atenţi, foarte concentraţi, să avem grijă să greşim cât mai puin. Bistriţa nu mai are ce pierde şi cu siguranţă va veni să joace la o victorie care să îi asigure calificarea. Mă bazez pe faptul că fiecare jucătoare se gândeşte la oportunitatea unică de a intra în grupele Cupei EHF. O să pregătim foarte bine jocul, să nu facem o surpriză, pentru că asta înseamnă că am muncit degeaba. Sunt convins că la meciul cu Bistriţa fetele vor avea o altă atitudine pe teren faţă de jocul de campionat cu Slobozia. În plus, va reveni şi Eliza Buceschi. Nu am vrut să o forţez în meciul precedent, pentru că a avut o răceală puternică”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

„Nu s-a decis nimic. Mai este o manșă, chiar dacă știm că ne va fi foarte greu. Corona este favorită, dar cât timp vom mai avem o șansă, o vom juca”, a punctat tehnicianul oaspetelor, Horațiu Pașca.

Confruntarea va fi condusă de sârboaicele Dragana Jakovljevic și Danijela Sando, delegat EHF fiind ungurul Gergely Vattay.

Mai mult ca sigur, tribunele Sălii Sporturilor vor fi neîncăpătoare. Biletele, care costă 15 lei, pot fi achiziţionate online pe www.bilete.ro, precum şi în reţeaua Inmedio, Germanos sau Poşta Română.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare