Sport

BRAȘOV. Corona joacă în fieful lui Gheorghe Tadici. Bianca Tiron, în lot

 

În utlima etapă a turului Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov va juca vineri, de la ora 17.30, la Zalău, în fieful fostului selecționer Gheorghe Tadici.

Înaintea partidei, cele două formații sunt despărțite de trei locuri, Corona este pe 5, în timp ce Zalăul ocupă poziția a noua, însă la puncte diferența este una mică, de doar două lungimi. Echipa noastră are, însă, un meci mai puțin disputat, restanța cu Măgura Cisnădie.

Partida de la Zalău poate aduce revenirea pe teren a Biancăi Tiron, după o pauză de șapte luni luată după o operație la ligamente.

„Nu va fi un joc uşor, pentru că Zalăul este o echipă incomodă, care acasă are tot oraşul lângă ea în sală. Cu siguranţă, va avea al 8-lea jucător din acest punct de vedere. Are jucătoare ambiţioase, arţăgoase, care se luptă pentru fiecare minge şi care se apără foarte bine. Cu toate acestea, noi avem şansa noastră şi cred că avem motive să sperăm că putem scoate un rezultat bun în această deplasare. Experienţa este de partea echipei noastre, Zalăul având o formaţie mai tânără”, a declarat antrenorul Ion Crăciun, care a vorbit și despre transferurile reușite în această săptămână de Corona, portarul Vyctoriia Timoshenkova şi pivotul Raluca Agrigoroaie: „Este bine că am reuşit să le transferăm, dar trebuie să avem răbdare să se integreze. Au făcut doar câteva antrenamente şi e normal să se simtă acest lucru, dar îmi place felul în care se implică în pregătire. Amândouă sunt jucătoare cu experienţă, care ne vor ajuta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare