Sport

BRAȘOV. Corona, învinsă de MAC Budapesta și DVTK

 

Corona Brașov a pierdut cele două confruntări pe care le-a jucat în acest week-end la Patinoarul „Olimpic” în Erste Liga.

„Lupii” au avut adversari de marcă, formațiile de pe primele două poziții ale clasamentului, DVTK și MAC Budapesta.

Vineri seară, Corona a cedat în fața grupării din capitala Ungariei. A fost 2-1 pentru MAC, golurile fiind marcate de Brown și Dansereau, respectiv Trancă. A fost partida în care oficialii clubului de la poalele Tâmpei au organizat acțiunea „De sărbători, dăruiește un zâmbet”, fanii brașoveni donând jucării de pluș, care au ajuns pe gheață imdiat după golul reușit de Trancă. S-au strâns 22 de saci cu jucării, care în preajma Crăciunului vor ajunge la copiii din diferite centre de plasament.

Apoi, aseară a venit rândul celor de la DVTK să se impună la Brașov. A fost 3-0 pentru liderul din Erste Liga, golurile fiind marcate de Kulmala, Miskolczi și Vas. 

Clasamentul Erste Liga: 1. DVTK 54 p; 2. MAC Budapesta 45 p; 3. Dunaujvaros 36 p; 4. Sport Club Miercurea Ciuc 36 p; 5. Ferencvaros 34 p; 6. Ujpest 34 p; 7. Corona Brașov 27 p; 8. Fehervar 22 p; 8. Viena Capitals II 3 p.

Pentru Corona urmeză partidele din deplasare cu Fehervar și Ujpest, pe 15 și 16 decembrie, după care vor urma duelurile din Cupa României.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare