Sport

BRAȘOV. Corona întâlnește una dintre revelațiile startului de sezon în Liga Națională de handbal feminin

 

În runda a șaptea a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov se va duela cu Gloria Buzău, una dintre revelațiile startului de sezon. Confruntarea va avea loc duminică, de la ora 11.00.

Rivala brașovencelor, nou promovată în primul eșalon a reușit până acum trei victorii, 19-18 la Roman, 19-18 la Cluj și 28-20 cu CSM Slatina, a remizat pe teren propriu, 25-25, cu formația de pe locul 3, Măgura Cisnădie, și a suferit doar două înfrângeri, 14-24 cu liderul SCM Rm. Vâlcea și 27-29 cu Gloria Bistrița.

Și Corona a avut un start bun, ocupând în acest moment poziția a patra, cu 13 p. Exceptând remiza de la Slatina, echipa noastră este în grafic, având chiar șansa unei victorii de exepție cu CSM Bucureși, meci pierdut pe final.

„Suntem pe o linie bună, dar mai avem multe lucruri de îmbunătăţit în jocul nostru. Gloria Buzău este o echipă bună, cu un lot echilibrat, cu jucătoare cu calităţi. Trebuie să evoluăm la capacitate maximă dacă vrem să ne întoarcem de acolo cu puncte. Cunosc foarte bine publicul buzoian şi cu siguranţă vom juca şi sub presiune. Sper ca fetele să fie concentrate, să fie interesate doar de ceea ce se întâmplă în teren şi să facă un joc bun. E drept, avem şi probleme de efectiv din cauza accidentărilor, însă trebuie să avem încredere că vom reuşi să obţinem punctele puse în joc chiar şi în aceste condiţii”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Altfel, Sorina Târcă va sta o lună cu mâna în ghips, după care va urma perioada de recuperare. Cel mai probabil ea va reveni în echipă în ianuarie, după pauza cauzată de Campionatul European. Tot în ianuarie este așteptată și revenirea Biancăi Tiron.

Pentru Corona vor urma două meciuri de foc, acasă cu Rm. Vâlcea, pe 3 noiembrie, de la ora 17.30 și la Craiova, pe 8 noiembrie. În ultima partidă din acest an, pe 15 noiembrie, echipa noastră se va duela cu CSM Roman. Apoi, Liga Națională se va întrerupe pentru Campionatul European de handbal feminin, urmân să se reia pe 10 ianuarie. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare