Sport

BRAȘOV. Corona, în corzi

 

Cazul handbalistelor introduse, nefericit, în osânza suspiciunii de încălcare a regulamentului antidoping internațional a pus clubul Corona, pupilul răsfățat al Primăriei Brașov în materie de sport – din punct de vedere financiar, într-o lumină nefavorabilă atât în plan național, cât și internațional. Dacă și L’Equipe, și Eurosport au alocat spații însemnate pentru a relata acest subiect, extrem de mediatizat înaintea Campionatului Mondial de la Kumamoto…

Ei bine, conducerea grupării brașovene este strânsă rău cu ușa în aceste zile învolburate, după ce Gloria Bistrița a depus memoriu la FRH (probabil că va sesiza și Federația Europeană de Handbal), solicitând să se ia măsuri împotriva lotului antrenat de Ion Crăciun, asta în ciuda faptului că ANAD n-a trecut, încă, de faza de „suspect”. Acum, rămâne de văzut dacă clubul „galben-albastru” va fi ejectat din Cupa EHF, posibil și din campionatul intern, dacă nu va primi o penalizare severă, iar parte din jucătoarele sale exponențiale pot fi suspendate drastic. În plus, trebuie să dea explicații și procurorilor pentru ceea ce (și cum) s-a întâmplat cu acea terapie laser controversată. Totul va depinde, am aprecia, de strategia pregătită de avocații angajați în această speță delicată, care e obligatoriu să fie foarte, foarte competenți. Iar respectivii trebuie plătiți cu o căruță de bani – probabil, tot de la bugetul local.

Cum deja a fost azvârlit bulgărele de foc, pe rețelele de socializare s-a declanșat avalanșa comentariilor dure la adresa Coronei Brașov, club de „infatuați și aroganți”, cum l-a etichetat tehnicianul Horațiu Pașca în Gazeta Sporturilor. La o altă secție sportivă, de pildă, sunt aduse acuze de spălare de bani și nereguli la deconturi, solicitându-se chiar o anchetă a DNA-ului și concluzionându-se fără echivoc: „Când politica se amestecă cu sportul, praful se alege… Mulțumim”.

Ar trebui ca, în ceasul al 13-lea, și Primăria Brașov, prin persoane abilitate, verticale, să efectueze verificări acolo, iar rezultatele (reale!) să fie prezentate în mod transparent, într-un cadru oficial, tuturor brașovenilor plătitori de taxe și impozite. Nu cum s-a făcut cu auditul promis la defunctul departament de fotbal.

CITEȘTE ȘI: UN NOU ATAC LA CORONA BRAȘOV. Cu ricoșeu înspre Primărie! Ce se solicită?!…

CAZUL CORONA BRAȘOV. Noi precizări de la Gloria Bistrița… / 16 „galben-albastre” în vizor!!!

UPDATE. Horațiu Pașca, despre CORONA BRAȘOV: „Club de infatuați și aroganți”!!! Bistrița ar fi dat în vileag cazul cu suspiciunile de dopaj care au afectat și echipa națonală!!!

Corona Brașov, „ATACATĂ” de Gloria Bistrița!!! CE SOLICITĂ?!… Antrenorul Horațiu Pașca este TRANȘANT!!!

BRAȘOV. Anchetă pentru abuz în serviciu în CAZUL CORONA

CAZUL CORONA. Tomas Ryde aruncă „BOMBA” în presa suedeză. Site-ul WADA îl contrazice însă

CAZUL CORONA BRAȘOV și în L’Equipe! Ce a scris Eurosport?!…

CAZUL CORONA BRAȘOV. Analiza COSR…

CAZUL CORONA BRAȘOV. Alexandru Dedu: „E o greșeală majoră făcută”!

Zbor frânt la Corona Brașov

BRAȘOV. CAZUL CORONA. EXCLUSIV. Nici Buceschi, nici Bucur nu merg în Japonia!!!

Naționala de handbal feminin pleacă în Japonia fără handbalistele de la CORONA BRAȘOV. Cum arată lotul

BRAȘOV. Cristina Neagu, mesaj pentru handbalistele de la CORONA. „Suntem alături de voi!”

CAZUL CORONA BRAȘOV. „Este vorba despre SUPRAVIEȚUIRE”!

BRAȘOV. CUTREMUR LA CORONA. Trei jucătoare în pericol de suspendare pentru că ar fi folosit o terapie interzisă

CORONA BRAȘOV. Cum s-ar fi petrecut faptele în cazul celor 3 handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping?!…

CORONA BRAȘOV. Primarul Scripcaru, despre cazul celor trei handbaliste suspectate că au încălcat regulamentul antidoping…

CORONA BRAȘOV. DE CE se „elimină complet termenul de dopaj”?!…

CAZUL CORONA BRAȘOV. Laslo și Bazaliu au dat probe de sânge și de urină!!! Ce suspendări riscă…

CAZUL CORONA BRAȘOV. „Măsuri greu de suportat, dacă va fi adevărat”!

BRAŞOV. REACŢIA CLUBULUI CORONA în cazul în care e suspectat că a încălcat regulamentul antidoping…

CAZUL CORONA. Câte handbaliste de la echipa brașoveană mai rămân în lotul României?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare