Sport

BRAȘOV. Corona, iar la antrenamente. „Suntem încrezători, nu încrezuți”. Obiectivul echipei pentru partea a doua a campionatului

 

Corona Brașov a încheiat turul Ligii 4 la fotbal pe poziția a doua, la un punct în spatele liderului Precizia Săcele.

Gruparea antrenată de Călin Moldovan s-a reunit ieri și a reluat pregătirile, urmând să se antreneze la Brașov până pe 3 februarie. În această perioadă, pe 25 ianuarie vor fi primele două teste, în deplasare, la Tg. Secuiesc și la Sf. Gheorghe, cu Sepsi 2.

Apoi, în perioada 3 – 14 februarie este programat un cantonament la Tg. Secuiesc.

„Pe 8 februarie va mai fi un triunghiular cu Tg. Secuiesc și Sepsi 2, iar apoi, după cantonament, vom mai lua câteva meciuri amicale. Lotul este același ca în tur, plus Alin Damian. Și Raul Toader ar putea să vină la noi, dar încă sunt unele probleme. Obiectivul rămâne câștigarea campionatului. Cred că va fi o luptă în trei, cu Precizia Săcele și Colțea. Nouă ne place să credem că suntem favoriți, dar nu va fi ușor. Suntem încrezători, nu încrezuți. Chiar dacă au fost câțiva pași greșiți, am câștigat cu 5-0 pe terenul formației care a încheiat prima turul”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare