Sport

BRAȘOV. Corona, gata de startul noului sezon. Ultimele două amicale jucate la Koprivnica

 

Corona Brașov a încheiat cu o victorie și două înfrângeri turneul amical de la Koprivnica.

După 24-26 cu Podravka în prima zi (detalii aici: Corona Brașov – Podravka, SCOR…), echipa noastră a pierdut și al doilea test, 29-30 cu formația maghiară Mosonmagyarovari. Târcă – 8 g, Ciuciulete – 5 g, Bucur 4 și Neagu – câte 4 g, Buceschi și Chiricuţă – câte 2 g, Laslo, Nolevska, Pavicevic și Bazaliu – câte 1 g au marcat în acest duel.

În fine, în ultimul joc din Croația, formația antrenată de Ion Crăciun a câștigat clar, 26-13, cu Jagodina (Serbia). Interesant este că în prima repriză Corona a primit doar 3 goluri. Neagu – 6 g, Bucur – 4 g, Chiricuţă, Târcă și Bazaliu – câte 3 g, Laslo și Pavicevic – câte 2 g, Ciuciulete, Pătuleanu și Căprar – câte 1 g au marcat pentru Corona.

„A fost un ultim turneu în urma căruia putem trage câteva concluzii în ceea ce privește aspectele la care mai trebuie să lucrăm până la meciul din prima etapă. Au fost şi plusuri şi minusuri, dar important este că atunci când echipa se mobilizează poate reuşi faze foarte frumoase. Acum, este foarte important să ne recupărăm bine, să scăpăm de oboseala acumulată şi în ultimele antrenamente să lucrăm în aşa fel încât la startul sezonului echipa să fie cât mai proaspătă”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Pentru formația noastră urmează meciul din prima etapă a Ligii Naționale, sâmbătă, la București, cu Rapid.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare