Sport

BRAȘOV. Corona are un înotător în lotul național

 

Alexandru Petrache, cel care a adus primul titlu național la natație pentru Corona Brașov, la 50 m fluture – juniori, a fost selecţionat în lotul naţional. Petrache va reprezenta țara noastră la Campionatele Internaţionale de înot ale României, care se vor desfăşura la Bucureşti în perioada 23-27 mai.

„Am crezut şi voi crede mereu în potenţialul acestei secţii. Să nu uităm că în urmă cu mulţi ani, Braşovul era unul dintre cele mai importante centre de nataţie din ţară şi personal, îmi doresc foarte tare ca sportivii Coronei să ajungă reprezinte, din nou, acest lucru. La Braşov sunt condiţii excelente, şi avem obligaţia să aducem municipalităţii, care reprezintă principala sursă de finanţare, rezultate pe măsura investiţiei şi a condiţiilor oferite”, a declarat Președintele ASC Corona Brașov, Liviu Dragomir.

„Este o bucurie foarte mare că un sportiv al Coronei a fost selecționat de federație în lotul naţional şi va reprezenta România într-o competiţie foarte importantă. De asemenea, este și o confirmare a muncii noastre, a colectivului secției de natație, pentru că an de an clubul Corona participă la Internaționalele României”, a punctat antrenorul George Munteanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare