Sport

BRAȘOV. Corona, amicale tari la Sala Sporturilor. Programul Cupei 100 România

 

Cupa Corona – 100 România la handbal feminin va avea loc săptămâna viitoare, de marți până joi, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Pe lângă Corona Brașov, la competiție vor participa Podravka Koprivnica, liderul campionatului Croației, formație care a câștigat toate cele nouă meciuri pe care le-a jucat până acum, SCM. Rm. Vâlcea, formația de pe primul loc din Liga Națională, și Gloria Buzău.

Prețul unui bilet va fi 15 lei pe zi. Abonamentele vor fi valabile și pentru aceste meciuri.

Programul turneului:

Marţi, 18 Decembrie

SCM Rm. Vâlcea – Podravka Koprivnica – ora 17.00;

Corona Braşov – Gloria Buzău – ora 19.00;

Miercuri, 19 Decembrie

Gloria Buzău – Podravka Koprivnica – ora 17.00;

Corona Braşov – SCM Rm. Vâlcea – ora 19.00;

Joi, 20 Decembrie

SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău – ora 14.00;

Corona Braşov – Podravka Koprivnika – ora 16.00.

„Se ştie deja, că în 2018, toate competiţiile amicale organizate de clubul nostru s-au numit Cupa 100 România, ca semn de sărbătoare în anul centenar. A fost un an bun pentru noi şi mă bucur să încheiem seria acestor competiţii cu un turneu internaţional la handbal senioare. Avem nevoie de meciuri puternice, tocmai din acest motiv am chemat echipe bune, echipe care ne-au pus probleme. Jucătoarele noastre vin după o perioadă în care antrenorul Ion Crăciun a pus accentul mai mult pe pregătiorea fizică, dar sperăm să fie un turneu bun, deşi încă nu avem echipa completă sută la sută, şi în plus vor lipsi şi fetele care au fost la Campionatul European, Eliza Buceschi, Laura Chiper şi Marina Dmitrovic”, a declarat președintele clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare