Sport

BRAȘOV. Corona, a treia înfrângere consecutivă în Erste Liga. Comunicarea nu este punctul forte al clubului finanțat din bani publici

 

Corona Brașov a pierdut și a treia partidă disputată în ultimle zile în Erste Liga, această deplasare fiind una dezastruoasă pentru „lupi”.

După 2-7 la Miskolc și 3-4 la Dunaujvaros, hocheiștii brașoveni au cedat aseară, 0-1, după prelungiri, în fața celor de la Ujpest. După un meci echilibrat în multe momente, în care portarul Patrik Polc a fost la înălțime, la finalul timpului regulamentar scorul a fost 0-0. În overtime, gazdele au reușit golul victoriei, Sikorcin trimițând în plasă când mai erau 90 de secunde.

Din păcate, comunicarea nu este unul dintre punctele forte ale acestei secții. Sunt jucători importanți, Braden Walls, Arpad Mihaly, Logan MacMillan sau Evgeni Emelyanenko, despre care nimeni din acest club, care trăiește din mulți bani publici, nu se sinchisește să ofere informații. Despre Nagy Csaba se zvonește că a fost înlăturat, pentru că nu a mai fost pe placul unui om important, dar nici în acel caz fanii nu au primit vreo explicație oficială. Acum, MacMillan nu mai joacă de ceva vreme, însă motivele sunt „classified”. Walls, probabil s-a accidentat în duelul de la Dunaujvaros și nu a mai putut juca la Budapesta. Din păcate, modul în care această echipă a clubului Corona, susținut repetăm (!) din banii brașovenilor, înțelege să comunice, este unul jenant. Pagina de Facebook este „vie” doar la victorii, după înfrângeri fiind trecut, eventual, doar scorul final al respectivelor partide.

Din fericire, chiar și în aceste condiții, în care nu sunt băgați în seamă, suporterii continuă încă să fie alături de echipă, merg la meciuri și își încurajează favoriții. Rămâne de văzut până când…

„Trebuie să ne scoatem pălăria în fața băieților. Deși a fost un lot restrâns, au făcut tot ce au putut pentru a câștiga. Portarul nostru a făcut un meci mare. Am avut șansele noastre, iar cu puțin noroc am fi putut să ne impunem”, a declarat „secundul” Hunor Strenk, conform paginii oficiale a competiției, www.ersteliga.hu.

Ierarhia la zi în Erste Liga este: DVTK Jegesmedvek (42 puncte, 16 meciuri); MAC Budapesta (39 p, 18 m), Sport Club Miercurea Ciuc (33 p, 19 m); Ferencvaros (31 p, 18 m), Ujpest (31 p, 18 m), Dunaujvaros (27 p, 17 m), Corona Brașov (24 p, 19 m), Fehervar Titanok (16 p, 19 m), Viena Capitals II (3 p, 20 m).

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button