Sport

BRAŞOV. Corona A TRANSFERAT o internaţională din Muntenegru!!! UPDATE. Vine şi Cristina Laslo?!…

 

În vârstă de 22 de ani, Ivona Pavicevic, actualmente la Buducnost Podgorica, a semnat un contract valabil două sezoane cu echipa de handbal feminin Corona Braşov, începând din vară.

Jucătoarea evoluează pe postul de extremă stânga şi a fost în lotul Muntenegrului la turneul final al Campionatului European care s-a desfăşurat în Franţa la finalul anului trecut.

„Ne bucurăm să anunţăm acest transfer. Chiar dacă Ivona este o jucătoare tânără, este o extremă cu multe calităţi şi avem mare încredere că ne va ajuta. Nu trebuie să omitem faptul că provine dintr-o şcoală de handbal care dă constant extreme de valoare, şi aici le putem enumera pe Jovanka Radicevic, Majda Mehmedovic, Maja Savic sau  Radmila Petrovic. În mod cert, ceva se întâmplă bine în Muntenegru de vreme ce stau foarte bine pe acest post, iar dovadă stau tocmai numele pe care vi le-am spus şi la care am încredere că se vor alătura şi cele tinere din noul val, cum ar fi Ivona Pavicevic sau Itana Grbic”, a declarat preşedintele clubului braşovean, Liviu Dragomir.

Altfel, aşa cum a relatat www.prosport.ro, sunt şanse mari ca şi Cristina Laslo, de la Buducnost, să vină la Corona din vară. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare