Sport

BRAȘOV. Corona a rezistat doar 15 minute la București

 

Corona Brașov a pierdut clar, 27-38 (14-19), la București, cu CSM, în runda a 15-a a Ligii Naționale la handbal feminin.

Fără cinci jucătoare importante, Buceschi, Chiper, Vetkova, Tămaș și Ciuciulete, toate accidentate, formația de la poalele Tâmpei a ținut ritmul cu formația campioană doar în primele 15 minute ale duelului.

Brașovencele au condus și cu două goluri, 7-5 și 8-6, însă după primul sfert de oră totul s-a rupt și CSM București a preluat controlul total al meciului. Campioana Româiei s-a desprins treptat și până la final a reușit să marcheze 38 de goluri, obținând un succes fără emoții.

Pentru Corona Brașov au punctat: S. Târcă și Dmitrovic – câte 6 g, Chiricuță – 4 g, Tiron – 3 g, Bucur, Ciolan și Neagu – câte 2 g, Agrigoroaie și Berbece – câte 1 g.

De partea cealaltă, petru CSM București au marcat: Curea, Constantinescu și Omoregie – câte 5 g, Udriștoiu și Radicevic – câte 4 g, Lekic, Manea, Cvijic și Mehmedovic – câte 3 g, Bazaliu, Lazovic și Hagman – câte 1 g.

În clasament, CSM București a urcat pe prima poziție, cu 39 p, la egalitate cu SCM Rm. Vâlcea, care are însă un meci mai puțin disputat, restanța cu SCM Craiova.

Cu 19 puncte din 13 meciuri, Corona ocupă locul 6, în față fiind HC Zalău, 20 puncte – 14 meciuri, Măgura Cisnădie, 23 p – 13 m, și Minaur Baia Mare, 25 p – 14 m.

Pentru echipa noastră urmează duelul de pe teren propriu cu CSM Slatina, duminică, de la ora 17.30.

Corona și CSM București vor fi din nou față în față pe 16 februarie, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în Cupa României.

FOTO: Facebook ASC Corona Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare