Sport

BRAȘOV. Corona a pierdut la „masa verde” meciul cu Timișoara

 

Comisia de Competiții din cadrul Federației Române de Handbal a dat un verdict în cazul meciului Corona II Brașov – SCM Timișoara, din Divizia A la handbal feminin, câștigat pe teren de echipa de la poalele Tâmpei, 28-27.

După meci, bănățenii au depus un memoriu în care au reclamat faptul că echipa brașoveană a folosit nouă jucătoare care în aceeași zi au evoluat și la echipa mare, cu CSM București, în Liga Națională. Astfel, Comisia de Competiții a schimbat rezultatul, iar victoria a fost acordată grupării din Timișoara, 10-0. Totodată, Corona a fost penalizată cu un punct, pentru folosirea unui jucător fără drept de joc.

„Corona nu are de ce să intervină în lupta pentru promovare a altor echipe, folosindu-se de jucătoare de la echipa de senioare. Echipa de Divizia A nu are ca scop promovarea şi nici nu vrem să fie implicată în astfel de jocuri. Noi nu trebuie să ne îndepărtăm de la scopul pentru care a fost înfiinţată această echipă, şi anume acela de a da şansa jucătoarelor tinere din echipă şi din club, să joace într-un campionat mai puternic decât cel de la junioare, pentru ca ele să capete mai multă experienţă şi implicit să le fie mai uşor atunci când vor face pasul către echipa de senioare”, a declarat Liviu Dragomir, preşedintele ACS Corona Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare