Sport

BRAȘOV. Corona a fuzionat cu CSM Brașov în viziunea lui Macedonschi

 

La AGA de la Corona, care a avut loc astăzi la Sala Sporturilor, a participat și consilierul local Christian Macedonschi. Exuberant, el i-a cerut, la finalul ședinței, președintelui Emilian Cernica să îi aducă un om care să îi prezinte în detaliu Sala Sporturilor „D. P. Colibași” pentru a face cunoștință cu amplasamentul.

Altfel, Macedonschi s-a lăudat pe contul său de Facebook că a fost prezent la ședința de astăzi, dar a făcut o greșeală elementară, „unind” CSM Brașov, club aflat în administrarea Ministerului Tineretului și Sporturilor, cu Corona.

„Particip la ședinta AGA a Clubului Municipal Sportiv Brașov «ASC Corona 2010 Brașov» în calitate de Consilier Local” – cu Sergiu Chifu şi alţi 3 la Sala Sporturilor Brasov”, a postat Macedonschi.

Se știe, Macedonschi, care este deosebit de activ în mediul virtual, precizase în data de 31 iulie, tot pe Facebook, că Brașovul a câștigat organizarea Jocurilor Olimpice ale tineretului din 2020 înainte ca în congresul CIO din Kuala Lumpur să se facă anunțul oficial. Ulterior, după ce Lausanne a fost desemnat câștigător, în detrimentul Brașovului, a șters postarea, explicând că… emoțiile i-au jucat feste. 

Mai multe detalii de la Adunarea Generală a Acționarilor grupării ASC Corona Brașov, mâine în Transilvania Expres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare