Sport

BRAȘOV. Colțea 1920, cantonament în Bulgaria și amicale cu Ludogorets Razgrad, Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe

 

Deși evoluează în Liga 4 brașoveană de fotbal, CS Colțea 1920 are parte de condiții peste formații din eșaloane superioare.

La finalul turului Ligii 4, formația antrenată de Liviu Nicolae ocupă poziția a opta a ierarhiei, la 16 puncte de liderul Olimpic Zărnești, și va juca în sferturile Cupei României, faza județeană.

Fotbaliștii de la Colțea 1920 Brașov se vor reuni la jumătatea lunii, urmând ca prima parte de pregătire să se desfășoare la baza proprie. Apoi, între 1 și 10 februarie este programat un cantonament în Bulgaria, la Balcic. În acest stagiu vor fi trei meciuri amicale, cel mai important fiind cu echipa secundă a celor de la Lidogorets Razgrad. După revenirea la Brașov, Colțea va mai avea teste cu Dinamo București U19 și Sepsi Sf. Gheorghe.

„Venim după o lungă vacanță, odihniți și pregătiți pentru o perioadă de acumulări. Vom începe pregătirea pe 14 ianuarie, iar in perioada 1-10 februarie vom efectua un stagiu centralizat în Bulgaria la Balcic unde vom avea parte de condiții foarte bune de pregătire și vom întâlni adversari puternici”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Marian Ivan, directorul general al clubului, a comentat: „Am reușit să perfectăm perioada centralizată de pregătire la Balcic, unde echipa va beneficia de condiții foarte bune de pregătire și jocuri amicaleimportante. Este exact ceea ce îi trebuie unui club profesionist. Modul de exprimare al echipei pe finalul anului trecut ne obligă să păstrăm același traseu ascendent. Nu va fi o perioadă de transferuri foarte bogată, ne vom baza în continuare pe principiul clubului nostru, acela de a promova jucători din propria academie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare