Sport

BRAȘOV. „Cel mai mare turneu de tenis feminin organizat vreodată în orașul de la poalele Tâmpei”!

  • w60brasov.png
Așa au catalogat organizatorii turneul W60 Brașov Open, care va avea loc în perioada 30 mai – 5 iunie 2022, la Tenis Club Olimpia. Competiția este inclusă în calendarul ITF World Tennis Tour.
 
La turneu vor participa 60 de jucătoare profesioniste. Conform site-ului ITF, favorita nr. 1 este Panna Udvardy (Ungaria), locul 84 WTA. Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România prezentă la competiția de sub Tâmpa este Alexandra Ignatik, locul 151 mondial.
 
Valoarea totală a premiilor este de 60.000 de dolari, iar accesul publicului va fi gratuit.
 
„Dorim ca acest turneu să se bucure de o organizare pe măsura importanței sportive pe care o are și, în același timp, să aibă un impact pozitiv asupra dezvoltării sportului în comunitatea brașoveană”, a precizat Gheorghe Văideanu, director tehnic al FRT, precum și antrenor coordonator al Academiei de Tenis Văideanu, partener în organizarea acestui eveniment.
 
Turneul este organizat de FRT, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov, al Primăriei Municipiului Brașov, precum și al Ministerului Sportului din România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare