Sport

BRAȘOV. CE OFERTĂ pentru Sorina și Mariana Târcă!!!…

 

Despre Sorina Târcă s-a vehiculat de ceva vreme că este dorită, din sezonul viitor, la Buducnost Podgorica, echipa campioană a Muntenegrului la handbal feminin – vezi aici: ÎN AȘTEPTAREA Sorinei Târcă… Și Cvijic va semna! BURSA TRANSFERURILOR

Acum, așa cum am aflat din surse credibile, ar exista o ofertă interesantă, „la pachet”, pentru Mariana și Sorina Târcă, prima ca antrenoare, a doua ca jucătoare, începând din vară. Din informațiile noastre, gruparea croată Podravka Koprivnica le-ar dori pe cele două.

Mariana Târcă este extrem de iubită acolo, din perioada în care era handbalistă, încântând publicul cu evoluțiile sale, iar Sorina Târcă i-ar putea călca pe urmele marii performanțe.

În acest moment, Podravka Koprivnica este în sferturile Cupei EHF, urmând a întâlni, într-o dublă manșă, echipa germană Thuringen.

Altfel, s-a vehiculat faptul că și Mariana Târcă ar putea ajunge la Buducnost Podgorica, însă este greu de crezut că Dragan Adzic va putea fi „mutat” de acolo, evident dacă nu dorește el.

De asemenea, Mariana Târcă a primit și propuneri de a antrena în Liga Națională.

Viitoarea destinație a Sorinei Târcă va fi anunțată oficial după ce se va afla durata suspendărilor dictate de ANAD în deja celebrul caz Corona Brașov, de încălcare a regulamentului internațional antidoping – detalii, aici: CAZUL CORONA BRAȘOV. Noutăți de la ANAD! 2 jucătoare… / UPDATE. Declarația lui Sorin Târcă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare