Sport

BRAȘOV. Ce OFERTĂ are Laszlo Balint! Istorie cu SR-ul…

 

La puțin timp după ce s-a anunțat despărțirea sa de UTA Arad – Cine îl va ÎNLOCUI pe brașoveanul Balint la UTA?!…, s-a aflat că antrenorul Laszlo Balint are o propunere interesantă, de a prelua șefia băncii tehnice a unei echipe importante din Liga 1.

Este vorba de Rapid București, unde tehnicianul Mihai Iosif ar fi „pe făraș”, așa cum a relatat Gazeta Sporturilor.

Laszlo Balint, antrenor cu licența Pro, este dorit insistent de acționarul principal Victor Angelescu.

Interesant, când SR Brașov promovase în Liga 3, s-a pus problema unei fuziuni cu gruparea din Snagov, finanțarea urmând a fi făcută de… Angelescu. El l-a dorit, atunci, antrenor pe… Laszlo Balint. Până la urmă, planul a picat, întrucât suporterii „stegari” n-au dorit ca echipa să-și piardă identitatea.

Presa din Arad se întreabă, acum, dacă „a fost trădare”, aradon.ro subliniind: „Dacă aşa stau lucrurile şi Laszlo Balint va ajunge pe banca Rapidului, împins şi de prietenul său Bogdan Apostu (impresarul – n.r.), se (cam) prăbuşeşte aura de mare utist a celui care de zece etape nu a reuşit să bată pe nimeni în Liga 1”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare