Sport

BRAȘOV. Ce mizerie pe Stadionul „Tineretului”!!! (foto 2 & 3) „Când îți e rușine că ești localnic”…

  • mizerie1.png
  • mizerietineretului.png
 
Ciprian Jurubescu, președintele grupării Colțea 1920 Brașov, a prezentat, pe contul său de Facebook, condițiile execrabile cu care au fost întâmpinați la Stadionul „Tineretului” reprezentanții echipelor din Sf. Gheorghe (Sepsi II) și Ungheni, care dispută la această oră un meci contând pentru un mini-turneu de baraj, de promovare în Liga 3.
 
„CÂND ÎȚI E RUȘINE CĂ EȘTI LOCALNIC! ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AJUNG STĂPÂNI PE ORAȘ!
 
Baraj pentru Liga 3 pe Tineretului, reprezentantele județelor Covasna și Mureș!
Organizator FRF prin AJF BRAȘOV, aceeași care au făcut orice să favorizeze o mașinărie politică spre baraj, aceeași care au desemnat o câștigătoare de Cupa României fără niciun meci jucat, aceeași care azi fac de rușine BRAȘOVUL prin organizarea execrabilă a acestui meci între echipe din județele vecine!
 
Iarba netunsă poate fi ceva interpretabil dar mizeria de la tribuna oficială, singura deschisă, întrece orice limită a bunului simț! Nu pot să reproduc cuvintele oaspeților de la Ungheni (Mureș) și SEPSI (Covasna) dar este o pată neagră pe imaginea orașului nostru!
Vă ajunge stimați domni ,Brașovul meu merită altceva!
 
P.S. Apropo, ca să fie tacâmul complet, ghiciți cine e observator de joc azi? Însuși conducătorul echipei Olimpic Zărnești, echipa desemnată câștigătoarea Cupei României de AJF BRAȘOV, fără să fi jucat vreun meci!!!!”, a scris Ciprian Jurubescu pe contul său de socializare.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare