Sport

BRAȘOV. Ce avere (mai) are Ioan Neculaie?!…

 

Cel mai bogat om de afaceri brașovean din Top 300 Capital 2021 este Ion Țiriac, al treilea în ierarhia națională, cu o avere de 1,9 – 2 miliarde de euro. Principalele domenii de activitate ale afacerilor lui Țiriac sunt imobiliare, bănci și auto. El a mai dat o lovitură financiară în finalul acestui an, când a vândut licența turneului de la Madrid pentru care va încasa câteva zeci de milioane de euro.

Altă dată în vârful acestui clasament, Ioan Neculaie (foto), patronul falimentarei grupări FC Brașov, a ajuns acum în coadă – și din cauza problemelor avute cu justiția, mai precis pe locul 280, cu o avere de „doar” 24-28 de milioane de euro. Potrivit sursei citate, aceasta este realizată din… analize tehnice.

Interesant că un new-entry este Anamaria Prodan, cu o avere estimată de 60 de milioane de euro. Și pe ce poziție de forță stătea Ioan Neculaie când l-a transferat pe Alex Mateiu de la FC Brașov la CS Universitatea Craiova prin intermediul sexy-impresarei…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare