Sport

BRAŞOV. Canadienii Coronei au dus finala LNH în meciul 4

 

După ce au fost surclasaţi de ciucani la toate capitolele în primele două meciuri ale finalei Ligii Naţionale la hochei pe gheaţă, „lupii” au încput la fel de prost şi meciul 3, care a avut loc aseară în Harghita.

După primele 20 de minute, Sport Club conducea cu 3-0. Fodor, Taratukhin şi Becze au marcat în poarta lui Polc şi gazdele aveau o mână şi patru degete pe trofeu. A fost momentul în care canadienii Coronei nu au mai suportat umilinţa şi au luat iniţiativa. Carlson a dat semnalul şi a marcat primul, după care Fowlie a strâns scorul la 3-2 pentru gazde. Imediat, McFadden a greşit şi Blackwater a făcut 4-2, însă după doar câteva secunde fundaşul Coronei a tras imparabil şi a marcat pentru 4-3. Fowlie şi-a făcut din nou treaba şi a egalat în minutul următor, iar la a doua pauză Corona a intrat în avantaj, după reuşita lui Valchar. Gazdele au revenit şi Wishart a egalat în dublă superioritate, dar Fowlie nu a fost de acord cu prelungirile şi a marcat golul victoriei „lupilor”.

Astfel, Corona s-a impus cu 6-5 şi a dus finala în meciul 4, care va avea loc diseară. Dacă şi ceilalţi hocheişti de valoare din tabăra braşoveană îşi vor aduce aminte că nu a început vacanţa şi că în joc este titul în LNH, atunci Corona are şanse mari să revină, pentru că este echipa mai bună, deşi în primele 7 reprize ale finalei ciucanii au fost net superiori, pentru că își doresc cu adevărat acest trofeu. Este clar însă că seria este relansată, iar ai noştri trebuie să profite de avantajul moral pe care îl au după meciul 3.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare