Sport

BRAȘOV. Campionatele Naționale de natație pentru copii au loc la Bazinul „Olimpic”

 

Aproximativ 550 de sportivi de la 70 de cluburi vor participa în week-end la Campionatele Naționale de natație pentru copii, categoria 10-11 ani. Competiția care are loc la Bazinul „Olimpic” este organizată de Federația Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu Primăria Braşov şi clubul Corona Braşov.

„Sunt foarte fericit că federaţia a acordat şi în acest an Braşovului, organizarea campionatelor naţionale de copii, semn că am fost gazde bune până acum. Faptul că în Braşov se va desfăşura o astfel de competiţie nu face altceva decât să promoveze acest sport şi mai tare şi din ce în ce mai mulţi copii să se îndrepte către înot. Mă bucur să văd că secţia de nataţie a clubului Corona a început să aibă rezultate din ce în ce mai bune şi a adus primele medalii pentru club. Am convingerea că se va lucra la fel de bine şi pe viitor şi că în scurt timp va fi un club puternic şi pe această secţie”, a declarat Liviu Dragomir, președintele Corona Brașov.

„Mă bucur că avem o relaţie foarte bună cu federaţia, care ne-a încredinţat din nou organizarea celei mai numeroase competiţii din ţară, la care vor fi aproximativ 550 de sportivi. Nataţia este sportul cel mai popular din lume şi cu siguranţă este un avantaj şi pentru noi că vom organiza totul la Braşov. La fel ca şi anul trecut, bazinul va fi arhiplin”, a menționat președinteșe secției de natație de la Corona, Toro Tamaș.

Deschiderea oficială va avea loc mâine, la ora 16.30, după care va urma prima sesiune de concursuri. Sâmbătă vor fi două sesiuni, la ora 10.00, respectiv 17.00, competiția urmând să se încheie duminică, singura sesiune a zilei urmând să înceapă la ora 10.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare