Sport

BRAȘOV. Camelia Potec: „Mă bucur că putem organiza un Campionat Național în piscina din Brașov”

 

Campionatele Naționale de natație pentru copii cu vârste de 10 şi 11 ani au loc în acest week-end la Bazinul „Olimpic” din Brașov.

Concursul va fi deschis astăzi, la ora 17.00, mâine vor avea loc două reuniuni, de la orele 10.00 și 17.00, iar duminică se va începe la ora 10.00.

„Este o onoare pentru mine să mă aflu aici în ziua în care încep Campionatele Naționale pentru copii de 10 și 11 ani. Relația mea cu Brașovul este una de suflet, am copilărit aici. Este o premieră să organizăm într-o asemenea piscină un Campionat Naționale pentru aceste vârste. Este una dintre cele mai mari competiții sunt peste 500 de copii care se vor bucura de această infrastructură. Mă bucur că am găsit înțelegere la Brașov, cu ajutorului lui Toro Tamas, președintele secției de natație de la Corona și a primarului George Brașov. Pentru a avea sportivi de performanță trebuie să dezvoltăm natația în fiecare oraș din România. Este unul dintre obiectivele echipei mele din momentul în care am venit în fruntea federației. Ne bucurăm să vedem că lucrurile încep să se miște și că acest sport are din ce în ce mai mulți practicanți. Pentru a avea rezultate, ai nevoie de locuri unde să te pregătești”, a declarat Camelia Potec, președintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare