Sport

BRAȘOV. Bazinul „Olimpic” găzduiesțe Campionatele Naționale de natație

 

Campionatele Naționale de natație pentru copii cu vârste de 10 şi 11 ani va avea loc de mâine și până duminică la Bazinul „Olimpic” din Brașov. Competiția la care vor participa aproximativ 600 de sportivi de la 70 de cluburi din țară este organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu Primăria Braşov, Direcţia de Tineret şi Sport Braşov şi clubul Corona Braşov.

Concursul va fi deschis astăzi, la ora 17.00, sâmbătă vor avea loc două reuniuni, de la orele 10.00 și 17.00, iar duminică se va începe la ora 10.00.

„Este o competiţie foarte importantă şi ne bucurăm enorm să fim în postura de gazdă. Fără doar şi poate, fără investiţiile făcute la bazinul de înot, nu am fi putut ajunge acum să vorbim despre o mare competiţie de nataţie, în Braşov. Faptul că Primăria, reprezentată de primarul George Scripcaru şi Consiliul Local au înţeles că fără o investiţie serioasă în infrastructură, nu putem aduce nici performanţă şi nici competiţii mari în Braşov, nu poate decât să ne facă fericiţi şi să ne dorim să muncim şi mai mult pentru a ne ridica la nivelul condiţiilor pe care le avem la bazinul din Braşov. Cu siguranţă va fi un concurs disputat, în care ne dorim ca micii înotători ai Coronei să obţină clasări cât mai bune”, a declarat Toro Tamas, președintele secției de natație de la Corona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare