Sport

BRAȘOV. „Bătaie” între Mariana Târcă și Simona Gogârlă! Cine va avea câștig de cauză?…

  • gogarla_2.jpg
 

Relatam deunăzi că, din sezonul viitor, Mariana Târcă (foto 1) dorește cu ardoare să revină în antrenorat, fiind una dintre variantele pentru preluarea băncii tehnice a echipei de handbal feminin Corona Brașov în Divizia A – detalii, aici: BRAȘOV. Antrenoarea Mariana Târcă, OFERTĂ de la…

Mariana Târcă ar avea susținere de la „vârf”, și de rezultatul de la alegerile locale depinzând numirea sa.

Conform surselor noastre, mai multe persoane care au tangență cu Corona Brașov ne-au precizat că Simona Gogârlă (foto 2, alături de fiica sa) este dorită de tinerele jucătoare, în special, pentru a le conduce în eșalonul secund și a viza promovarea, un atu în numirea acesteia fiind faptul că fiica sa, Alicia, legitimată la gruparea „galben-albastră”, în prezent în refacere după o accidentare la genunchi, este, probabil, cea mai valoroasă junioară din România și ar fi o pierdere însemnată plecarea sa în vară

În plus, din informațiile avute, și Simona Gogârlă vrea să pregătească Corona în Divizia A, avansând de la junioare-tineret cu nucleul viitoarei echipe de senioare.

În ceea ce-l privește pe antrenorul Ion Crăciun, am aflat că ar fi șanse minuscule să mai continue la Corona Brașov după scandalul cu încălcarea regulamentului antidoping, întrucât susținătorul său nr. 1, Liviu Dragomir, și-a dat demisia din funcția de președinte al Coronei.

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. Ce A SPUS Mariana Târcă vizavi de posibilitatea băncii tehnice a echipei?!…

BRAȘOV. Sorina Târcă, URMĂTORUL TRANSFER?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare