Sport

BRAȘOV. Au mușcat „lupii”! Corona, victorie împotriva tuturor la Dunaujvaros

 

Corona Brașov a luat o opțiune importantă pentru a încheia sezonul regulat pe poziția a patra a clasamentului Ligii Mol, după succesul reușit aseară la Dunaujvaros, scor 4-3 după prelungiri.

„Lupii” au început în forță disputa, linia a doua a echipei lui Martin Lacroix făcând legea pe gheață. După doar 65 de secunde, Gliga a deschis scorul din pasa lui Mihaly. În minutul 7, căpitanul a făcut 2-0, după o fază la care au mai lucrat Zabludovski și Gliga. Apoi, ai noștri au ratat o dublă superioritate și chiar au primit gol când aveau un om în plus, reușita semnată de Hruby, din pasa lui Becze, fiind validată după ce arbitrii au apelat la proba video. Repriza a doua a fost una fără goluri. În minutul 47, McGregor a marcat în superioritate și a dus scorul la 3-1 pentru „lupii”, însă meciul nu era jucat. Din păcate, în ultimele 10 minute, arbitrii maghiari au făcut totul pentru a o readuce în joc pe Dunaujvaros. În minutul 52, Clarke a fost eliminat pentru un atac incorect, după care a primit pedeapsă de rea conduită de 10 minute și în final pedeapsă de meci. Imediat, și Filip a fost trimis pe banca de pedepse pentru o ținere dictată extrem de ușor. Gazdele au profitat de avantajul primit și au restabilit egalitatea. Azari a marcat primul, în dublă superioritate, după care Nemeth a făcut 3-3, în 5 contra 4. Braşovenii au trecut, însă, peste moment și au arătat caracter. Cu 48 de secunde rămase din timpul regulamentar, Lencses a comis o lovire cu corsa mult prea clară pentru ca oficialii să poată închide ochii și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Dacă în secundele rămase din repriza a treia nu au reușit să înscrie, oaspeţii au rezolvat meciul în prelungiri. Ian McDonald i-a pasat lui Mihaly, care l-a învins pe portarul Koitmaa și a stabilit scorul final, 4-3 pentru Corona.

Victoria de aseară reprezintă, probabil, pasul decisiv pentru Corona în lupta cu Debrecen și Dunaujvaros pentru poziția a patra la finalul sezonului regulat. În acest moment „lupii” au 64 de puncte, cu șapte mai multe decât adversarele directe, care au un meci mai puțin disputat.

Corona mai are de susţinut patru partide în sezonul regulat, cu Ujpest (astăzi), Ferencvaros (duminică), ambele în deplasare, respectiv HK Belgrad (30 ianuarie) și Debrecen (2 februarie), la Patinoarul „Olimpic”. 

FOTO: acelbikak.net


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare