Sport

BRAȘOV. ATENȚIE, CORONA! Adversara brașovencelor din Cupa EHF a spulberat campioana / Corona – CSM București, ce miză!!!

 

Gloria Bistrița, adversara Coronei Brașov în turul 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin, a detonat, astăzi, bomba în Liga Națională.

Într-o partidă restantă din runda a opta, Bistrița a învins-o clar, 24-19 (12-11), pe SCM Rm. Vâlcea, campioana en-titre și liderul clasamentului, singura formație neînvinsă până acum în acest sezon.

Valentina Ardean Elisei și Laura Pristăvița, cu 6, respectiv 5 goluri, au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor.

După acest rezultat, confruntarea de mâine, Corona Brașov – CSM București, capătă o miză și mai mare.

Cu un succes, echipa noastră ar urca pe primul loc al ierarhiei. Totodată, gruparea din Capitală are șansa să se apropie la doar 3 puncte de principala rivală în lupta pentru titlu și fie din nou la mâna ei în duelul cu vâlcencele.

Lăsând la o parte Liga Națională, Corona nu va avea o misiune ușoară în disputa cu bistrițencele din turul 3 preliminar al Cupei EHF.

Manșa tur va avea loc la Bistrița, sâmbătă, de la ora 17.00.

CITEȘTE ȘI: 

BRAŞOV. Corona, confruntare de maxim interes cu CSM Bucureşti. „Va fi un spectacol sportiv frumos care se va juca în faţa unei săli pline”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare