Sport

BRAȘOV. AS „SR” nu cedează prima poziție. Nici o problemă în duelul cu echipa de pe locul 3. Rezultatele etapei din Liga 4

  • assr1_250003.jpg
  • assr3_250004.jpg
 

Ceea ce ar fi trebuit să fie un derby, duelul formațiilor de pe locurile 1, respectiv 3, AS „SR” Brașov și Olimpic Zărnești, a fost în fapt o „plimbare prin parc” pentru gruparea brașoveană, care s-a impus fără probleme, scor 3-0.

Partida a început cu golul căpitanului Poverlovici, care a reluat cu capul din șase metri o centrare ideală din corner a lui Cocan. Oaspeții au ripostat prin Micliș, care însă nu a putut trece de zid mingea șutată dintr-o lovitură liberă din poziție excelentă. Imediat, A. Damian a țintit pentru prima oară transversala porții lui Donose. Chiar înainte de pauză, Stanislav l-a faultat în careu pe E. Popa, iar Strătilă a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. În debutul reprizei a doua, A. Damian a șutat frumos de pe la 25 de metri, mingea l-a depășit pe portarul Donose, dar a lovit transversala. Cocan a avut și el șansa de a duce scorul la 3-0, dar a trimis pe lângă cu capul din centrarea lui Strătilă. Cei de la Olimpic Zărnești au avut și ei șansele de a modifica tabela. Mai întâi, Dascălu nu a găsit poarta din interiorul careului, după care Micliș, aflat singur în centrul careului, a trimis mult peste. Scorul final, 3-0 pentru AS „SR”, a fost stabilit în minutul 72, când Vârlan a marcat din pasa lui H. Popa.

AS „SR” a revenit astfel pe prima poziție, cu 48 p, la egalitate cu Precizia Săcele. Olimpic Zărnești, care rămâne pe locul 3, cu 40 p, dar cu un meci mai puțin disputat, pare ieșită din lupta pentru câștigarea campionatului.

„În ciuda scorului, am avut un meci dificil, cu cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o până acum. Băieții au dat însă dovadă de caracter. Am început jocul foarte bine. A urmat o perioadă în care nu au făcut ce a trebuit, dar important este că am reușit să oferim spectacol și că am obținut cele trei puncte. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la acest meci. Urmează un nou meci important, la Tărlungeni. Întâlnim un adversar cu care am remizat în această iarnă într-o partidă amicală. Sunt convins, însă, că vom aborda altfel, pentru că este un meci oficial. Trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut și să câștigăm fiecare meci”, a declarat antrneorul Florin Stângă.

Celelalte partide ale etapei au fost: Precizia Săcele – Chimia Orașul Victoria 5-1, Voința Hurez – Aripile Brașov 1-0, Prietenii Rupea – Inter Tărlungeni 0-3, ACS Steagu Roșu Brașov – ACSM Codlea 3-0, ACS Colțea 1920 Brașov – Olimpic Voila 10-1, Carpați Berivoi – Cetatea Homorod 2-1, Avântul Dumbrăvița – Inter Cristian 0-5.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 4. LIVETEXT. AS „SR” Brașov, victorie la pas în derby-ul cu Olimpic Zărnești

FOTO: Alexandra Moldovan


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare