Sport

BRAȘOV – AS „SR” MUNICIPAL, mai aproape de Liga 2!!! Variante și strategii…

 

Victor Angelescu, tânărul om de afaceri care intenționează să preia echipa AS „SR” – liderul Ligii 4 brașovene de fotbal – de la Maurer Imobiliare, a avut ieri o întâlnire cu reprezentanți ai suporterilor „galben-negri”, dar și cu staff-ul administrativ al grupării.

Fiind acționar majoritar la Sportul Snagov, el ar înclina ca noua formație AS „SR” Municipal Brașov să joace direct în Liga 2 în sezonul viitor, pe locul echipei ilfovene, mai ales că se prefigurează că vor promova direct primele 4 clasate în primul eșalon încă de la finele ediției 2018-2019. Prin urmare, partidele de pe teren propriu se vor disputa pe Stadionul „Tineretului”.

În aces caz, la AS „SR” Municipal ar juca, printre alții, portarul Iacob, fundașul Șerban ori mijlocașul Huiban (fost și la Sepsi Sf. Gheorghe), care acum sunt la Sportul Snagov.

A rămas în picioare și varianta ca AS „SR” să evolueze din sezonul viitor în Liga 3, în urma barajului, pentru a forța apoi promovarea în Liga 2, o opțiune care ar fi agreată de suporteri.

Oricum, în câteva zile, Victor Angelescu așteaptă un răspuns al fanilor „stegari”, iar apoi va lua o decizie în ceea ce privește viitorul imediat al AS „SR” Municipal.

Simon Maurer va rămâne în continuare alături de echipa sa de suflet, dar în calitate de sponsor.

CITEȘTE ȘI: AS „SR” BRAȘOV. EXCLUSIV. Fanii decid. Victor Angelescu: „Vin doar dacă vor și suporterii. Fără ei nu se poate”

BRAȘOV – UPDATE. Va juca AS „SR” DIRECT în Liga 2?!… Negocieri în toi!!!

AS „SR” BRAȘOV – UPDATE. El poate fi noul patron!!! Iar antrenor?!…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare