Sport

BRAȘOV. Antrenorul Florin Spulber, la psiholog!!!

 

Conducerea CS Dinamo, unde este angajat antrenorul (comisar-șef) Florin Spulber, cel acuzat de săritorul Iulian Pâtea că l-a bătut până l-a umplut de sânge pe față, a reacționat astăzi.

Pentru Gazeta Sporturilor, Liliana Gafencu, comandantul grupării „alb-roșii”, i-a declarat jurnalistului Răzvan Luțac în acest caz: „Ne-am întâlnit marți și am discutat despre ce s-a întâmplat în 2015 (atunci când s-a produs bătaia -n.a.). Am hotărât să pornim o cercetare cu titlu generalizat cu privire la comportament. Din punctul meu de vedere, avem niște răspunderi, trebuie să avem o conduită. Mai ales în cazul dânsului, care este ofițer de Poliție… Domnul Florin Spulber va fi luat în evidență de psihologul clubului timp de 6 luni”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV – ECOURI. Cazul săritorilor cu schiurile Török și Pâtea, relatat pe larg și în presa internațională!!!

Foto: gsp.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button