Sport

BRAȘOV. Andreea Pricopi pleacă de la Corona

 

Deși și-a prelungit contractul recent, Andreea Pricopi va părăsi în această vară echipa Corona Brașov. Jucătoarea crescută la centrul de copii și juniori al grupării de la poalele Tâmpei nu a mai vrut să rămână la Corona, iar conducerea i-a acceptat cererea.

„Andreea Pricopi a spus că nu mai vrea să joace la Corona Brașov. Suntem de acord, nu vrem să ținem pe nimeni cu forța. Ar fi o prostie din partea noastră să ne opunem. Condiția pe care am pus-o este să primim grila de formare a jucătoarei. Clubul care o va lua este obligat să ne plătească această sumă de bani”, a declarat Liviu Dragomir, președintele ASC Corona Brașov.

„Plecarea Andreei Pricopi este o pierdere pentru noi. Ea este o jucătoare foarte bună, care poate evolua oriunde la linia de 9 metri. Este decizia ei. Eu mi-am dorit-o, am discutat mult cu ea și i-am spus că ar fi un câștig atât pentru echipă, cât și pentru ea, dacă va continua cu noi. Fiecare își alege un drum în viață”, a menționat antrenorul Costică Buceschi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare