Sport

BRAŞOV. Adrian Hârlab, despre experienţa puştilor de la Kids Tâmpa în Liga 3

 

Adrian Hârlab, directorul tehnic al ACS Kids Tâmpa, a acceptat în acest sezon să îi ajute la echipa de Liga 3 pe antrenorii Ciprian Anghel și Nicu Văduva.

„Facem parte dintr-o serie foarte interesantă, unde am văzut un fotbal plăcut ochiului din partea majorității echipelor. E un lucru bun pentru copiii noștri, care au avut doar de învățat. Este păcat că nu am reușit să adunăm mai multe puncte. A fost o primă parte de campionat în care am suferit mult. Am avut mulți jucători accidentați, astfel că am fost nevoiți să improvizăm cu copii de la grupe mai mici, care nu au reușit să facă față fizic. În plus, lipsa noastră de experiență ne-a făcut să pierdem puncte foarte ușor”, a declarat Adrian Hârlab, care a continuat: „Am făcut și destule jocuri bune, chiar foarte bune, cu Olimpic Cetate Râșnov, cu Astra Giurgiu și cu CSO Blejoi, chiar dacă pe ultimul l-am pierdut. Au fost jocuri în care am arătat atitudine, determinare, voință, iar asta s-a văzut foarte bine. Consider că, dacă am fi fost un pic mai atenți, am fi avut cel puțin 4-5 puncte în plus. În meciurile cu Plopeni, cu KSE Tg. Secuiesc, cu Corona sau cu Sepsi, nu am jucat rău, dar am simțit că am fi putut mai mult. Avem noroc că pauza dintre tur și retur este una destul de mare, astfel că avem timp suficient să încercăm să reglăm ce nu a funcționat în prima parte a campionatului. Mi-a plăcut să văd din nou derby-uri pe ICIM, dar și jocuri între echipe din Brașov, ca altădată. Am început bine, cu un succes contra celor din Râșnov, la capătul unui joc bun. Nu ne așteptam să avem o partidă așa reușită la prima evoluție acasă, în Liga a 3-a. Apoi, a venit deplasarea de pe «Tineretului», cu SR, unde cât am jucat 11 la 11 am făcut-o bine. Dar a venit eliminarea lui Mihăilă și s-a rupt tot jocul pentru noi. În ultimul derby, contra Coronei, acasă, am avut iar evoluție bună, dar am fost privați de un penalty clar pe care l-am avut și poate altul ar fi fost rezultatul final. A fost o primă jumătate de campionat și cu bune și cu rele pentru noi, dar suntem încrezători că vom fi mai puternici anul viitor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare