Sport

BRAȘOV. ACS Steagul Roșu Brașov, 9 ani. „Nu dorim să fim continuatorii FC Brașov”

 

ACS Steagul Roșu Brașov a ajuns la 9 ani de existență, clubul fiind înființat pe 25 octombrie 2010.

În acest moment, clubul brașovean are grupe de juniori de la U5 până la U17, dar și o echipă de seniori, care evouluează în Liga 4.

„Prima acțiune a noastră avusese loc chiar ceva mai devreme, mai exact în aprilie 2009. Atunci am organizat pentru prima dată Cupa Mihai Ivăncescu, o premieră în Brașov în ceea ce privește turneele pentru copii. În 2010 am finalizat și procedurile legale în ceea ce privește clubul, iar astăzi suntem bucuroși și mândri să sărbătorim 9 ani de activitate, ani în care credem că am reușit să realizăm ceva în fotbalul brașovean”, a declarat Dragoș Ivăncescu, secretarul general al ACS Steagul Roșu Brașov.

„Principalul nostru obiectiv este să creștem tineri jucători de valoare. Sunt destui, iar în ceea ce îl privește pe mezinul Dan Spătaru, ne și mirăm că nu a fost chemat încă la acțiunile echipei naționale U15, când el este deja curtat de mai multe cluburi din Liga 1”, a punctat vicepreședintele Eduard Gherghe.

Oficialii grupării au anunțat printr-un comunicat că nu își doresc să fie continuatorii grupării FC Brașov, nefiind interesați nici să preia palmaresul formației „galben-negre”.

„Noi suntem ACS Steagul Roșu Brașov și amintim că începând cu data de 17 decembrie 2018, printr-o încheiere pronunțată de Tribunalul București, instanța de judecată a luat act de faptul că denumirea de «Steagul Roșu Brașov» este protejată ca marcă, conform certificatului de înregistrare marcă nr. 149092/12.12.2016. Această marcă este definitivă și irevocabilă și se află în proprietatea ACS Steagul Roșu Brașov, cu toate drepturile și obligațiile aferente acestei calități, astfel cum sunt acestea stabilite conform legii 84/1998.
Astfel, dorim să aducem la cunoștință opiniei publice faptul că orice utilizare a denumirii protejate conform mărcii urmează a fi apreciată drept o încălcare gravă a drepturilor noastre de deținător de marcă, conform legii, situație care va impune adoptarea măsurilor necesare privind tragerea la răspundere a celor vinovați”, au punctat conducătorii clubului brașovean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare