Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, moment dificil. „E clar că nu putem să ne batem la promovare”. Paul Enache s-a retras. Primăria și C.J. nu se implică

  • sr_258861.jpg
 

ACS SR Municipal a încheiat prost o săptămână în care nervii au răbufnit, iar în vestiar s-a vorbit despre desființarea echipei, după cum a anunțat antrenorul Florin Stângă.

Sâmbătă, pe „Tineretului”, „galben-negrii” au fost făcuți K.O. de CSU Craiova 2, 2-4, după un meci în care brașovenii s-au întrecut în greșeli și au făcut cadouri la toate reușitele oaspeților.

Înaintea partidei s-a ținut un moment de reculegere în memoria celor care au fost Csaba Gyorffy și Ilie Balaci, iar lovitura de începere a fost dată de fiul fostului mare jucător „stegar” Csaba Gyorffy.

Ai noștri au început în atac, iar Danciu, cap pe lângă din 6 metri și Răduțoiu, șut mult peste din colțul careului mic, au ratat primele două șanse. În minutul 13, Danciu, extrem de nervos, a văzut cartonașul galben, însă nu s-a calmat și a avut alte câteva clinciuri cu fotbaliștii olteni. Din păcate, nici antrenorul Florin Stângă nu a reacționat și nu l-a scos pe jucătorul său, lucru care avea să îl coste. Strătilă a irosit și el o ocazie bună, după care oaspeții au reușit să deschidă scorul. În minutul 25, Markovic nu a avut probleme cu Damian, l-a lansat pe Glavina, care l-a driblat pe portarul Moldoveanu și a marcat simplu. Avram a avut șansa egalării, dar a reluat modest cu capul o minge centrată de Răduțoiu. În minutul 44, Danciu a simulat lamentabil în marginea careului, a văzut al doilea „galben” și a fost eliminat. Oaspeții și-au majorat avantajul în minutul 62, când Toader a greșit nepemis, Glavina a scăpat singur cu Moldoveanu, i-a pasat în fața porții goale lui Vulpe, care nu putea rata. Avram a redus din handicap imediat cu un șut de la 14 metri și a readus speranța în tribune. În minutul 72, Horia Popa nu a fost în stare să marcheze din 6 metri din centrarea ideală a lui Răchișan. În loc să fie 2-2, s-a făcut 1-3. La faza următoare, Vulpe a trimis în fața porții, Dumbravă a deviat nefericit și a trimis în propria poartă. În prelungiri, Moldoveanu a greșit și el și a scăpat mingea în față, iar Vulpe a făcut 4-1 pentru olteni. La ultima acțiune a meciului, Cocan a stabilit scorul final, unul care face ca ACS SR Municipal să coboare pe poziția a patra a ierarhiei, cu 19 p, la patru lungimi de liderul Flacăra Horezu.

„Tot ce s-a întâmplat în această săptămână, cea mai grea pentru mine de când sunt antrenor, s-a reflectat în jocul echipei. Am început nervoși, precipitați, am făcut multe greșeli individuale. Am luat gouluri copilărești. Nu avem mediul propice pentru a face performanță. Asta nu este o scuză. Am avut șu multă neșansă. În loc să fie 2-2 s-a făcut 1-3. Ne-am dat seama cu toții că trebuie să rămânem modești, să fim realiști și să ne gândim să terminăm pe un loc cât mai bun. E clar că nu putem să ne batem la promovare. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Cei care au greșit sunt tineri care trebuie să crească. Le-am spus băieților că trebuie să rămânem uniți, să depășim acest moment. Pe Danciu am vrut să îl schimb la pauză. Nu puteam să îl scot în minutul 25-30, îl afecta la moral”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Altfel, Paul Enache a decis să se retragă din funcția de manager. „Am înteles că au facut o sedință după meci unii fani și că vor găsi ei soluții pentru finanțare. Din partea oficialităților locale nici un sprijin, asta e clar. În aceste condiții, de azi pot sa facă ce vor. Nu mă mai interesează. Probabil, ei o consideră o jucărie a lor, rezultatele nu contează. A fost ultimul joc la care am mers. Este treaba lor ce vor face în continuare. Dacă Primăria și Consiliul Județean nu se implică, așa cum se întâmplă în toată țara, nu se poate face fotbal”, a spus Enache.

Hărman, înfrângere cu liderul

În Seria a 5-a, AFC Hărman a pierdut pe teren propriu, 0-3 (Opriș, Bota, Ciocan), cu ACS Fotbal Comuna Recea, formația care conduce în ierarhie, cu 24 p. Olimpic Cetate Râșnov s-a impus în duelul cu CS Iernut, 3-0 (Damian 2, Staicu).

În clasament, râșnovenii ocupă poziția a șasea, cu 19 p, în timp ce AFC Hărman este a 11-a, cu 10 p.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga 3. LIVETEXT. ACS SR Municipal Brașov, meci modest, înfrângere clară cu CS U Craiova 2


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare