Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal continuă. Primăria și Consiliul Județean vin lângă echipă. Finanțarea va fi asigurată de mai mulți oameni de afaceri. „Obiectivul este promovarea până în Liga 1”

  • sr_10.jpg
 

Plecarea lui Simon Maurer a lăsat în incertitudine formația ACS „SR” Municipal Brașov chiar înainte de startul pregătirilor pentru noul sezon al Ligii 3.

După câteva zile de suspans, totul pare să revină la normal, după ce președintele Vasile Dochița a anunțat că Primăria și Consiliul Judțean se vor alătura proiectului.

„Primăria și Consiliul Județean se vor implica la echipă. Momentan nu putem spune cine va prelua echipa, dar sunt oameni dispuși să investească și în doi ani echipa să ajungă în Liga 1. Mai avem nevoie de jucători pe câteva posturi, vor mai fi transferuri. Strătilă s-a întors, noi vrem să rămână la echipă, este un fotbalist care poate să ne ajute. Nu pot să spun în ce serie ar fi bine să fim repartizați. Noi trebuie să facem o echipă puternică și să nu avem probleme indiferent de seria în care ne va trimite federația”, a declarat președintele Vasile Dochița, care a menționat că cei de la Maurer Imobiliare au promis că în cel mai scurt timp vor fi achitate ultimele salarii restante, pe lunile mai și iunie.

Noul manager sportiv al clubului va fi Paul Enache, cel care astăzi este la București, pentru o întâlnire cu cei care vor prelua formația.

„Primăria se va implica pe partea de infrastructură, va pune la dispoziție bazele din oraș și cheltuielile aferente. La Consiliul Județean s-a depus proiectul și vom vedea despre ce sumă va fi vorba. Important este că s-a găsit deschidere la autoritățile locale. Totul se va face legal. Apoi, sunt mai mulți oameni de afaceri de la București care vor finanța echipa. Și din Brașov sunt persoane care vor să se implice. Vasile Dochița va rămâne președintele clubului, iar eu mă voi ocupa de strategia echipei de fotbal. În zilele următoare vom spune și cine sunt oamenii care vor prelua gruparea. Un alt obiectiv important al acestui proiect este formarea unui centru de copii și juniori puternic în colaborare cu Corona Brașov. E păcat ca talentele acestui oraș să se piardă și să plece în alte locuri”, a precizat Paul Enache, cel care mâine, la ora 17.00, va fi prezent la stadion pentru a discuta cu jucătorii.

„Lucrurile merg spre bine. Jucătorii sunt mai liniștiți după discuția cu președintele Vasile Dochița. Singurul lucru care îi îngrijoreajă este că nu au luat salariile pe lunile mai și iunie. Dar sunt convins că totul se va rezolva și ne vom putea antrena în liniște. Strătilă a revenit, dar a fost amendat pentru gestul pe care l-a făcut. Eu nu vreau să renunț la fotbaliștii valoroși. În schimb, Alin Damian a refuzat să se antreneze cu echipa lui și a mers să se pregătească cu o altă formație. Ce aș putea face eu ca antrenor? Despre lot, probabil oamenii care vor veni să investească vor avea unele standarde. Mai avem nevoie de doi atacanți, un fundaș central valoros, un mijlocaș de creație și un portar”, a punctat antrenorul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare