Sport

BRAȘOV. ACS SR – Corona, un meci special pe „Tineretului”. Florin Stângă, mesaj pentru fanii „stegari”

 

ACS SR Municipal Brașov și CSM Corona Brașov vor fi față în față mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, într-o partidă amicală.

În cele două tabere sunt oameni importanți din istoria recentă a FC Brașov, echipa de tradiție a orașului, aflată în faliment.

Florin Stângă sau Marian Cristescu, plus suporterii pe de o parte, la ACS SR, Adrian Szabo, Andrei Șanta, Lucian Petre, Mugurel Buga, Marian Constantinescu, dincolo, la noua Corona Brașov.

„E un simplu meci de pregătire, în care întâlnim un adversar care are în lot jucători foarte valoroși, care au jucat multe meciuri în Liga 1. Un club care își permite cinci antrenori. Noi venim după zile grele cu pregătire intensă. Sunt mai puțin preocupat de amical în acest moment. Noi vrem să acumulăm, sa fim bine la ora primului meci oficial. Am luat acest joc pentru că eu cred că ne poate ajuta și că fotbașiștii se pot antrena mai bine într-un astfel de duel cu un adversar tare. Chiar dacă situația este încă incertă, noi ne pregătim foarte bine. Facem antrenamente de nivelul Ligii 1, iar băieții răspund foarte bine. Lucrăm profesionist. Avem condiții bune de antrenament și de recuperare. Dacă s-ar rezolva și problema financiară… Deocamdată nu au semnat jucătorii. Cristescu și Potcoavă vor să vină la noi. Așteptăm încă să se așeze lucrurile, chiar dacă timp nu mai este foarte mult. Din punct de vedere sportiv este O.K. Cred că avem un prim «11» foarte competitiv”, a spus antrenorul Florin Stângă.

Despre noul proiect de la Corona, tehnicianul celor de la ACS SR a menționat: „Cred că fotbalul brașovean are nevoie de echipe cu stabilitate. Îmi doresc ca echipa noastră să poată continua pe drumul pe care a pornit. Simbolul unei echuipe sunt suporterii. Nu sunt preocupat de ceea ce e acolo. Mă uit în ograda mea. Le doresc mult succes în ceea ce vor să facă”.

Stângă a avut și un mesaj pentru fanii „stegari”: „Din punctul meu de vedere, nu sunt probleme. Sunt acolo jucători care au ănsemnat mult pentru FC Brașov. Mi-aș dori ca suporterii noștri să îi lase în pace pe cei care sunt acum acolo. Să ne susțină pe noi și atât. Fotbalul este un sport, un fenomen social în care fiecare își alege drumul. Noi am demonstrat la meciul cu FCSB ce reprezintă acest club, tradiție, spectatori, emulație. Îmi pare rău că Andrei Șanta a ales să plece. Aș fi avut nevoie de el”.

Atât ACS SR, cât și Corona vor juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Tineretului”.

„Din ce am înțeles, de stadion se va ocupa Primăria. Am discutat cu Adrian Szabo și putem ajunge la un numitor comun. Este loc pentru ambele echipe pe «Tineretului». Când au ei antrenament dimineața, putem să facem noi seara, sau invers. Sper să existe comunicare. Noi suntem deschiși”, a încheiat Stângă.

„Orice joc este binevenit. Eu nu știu altceva. Este un joc ca oricare altul. Nu cred că jucătorii de la Corona vor avea o primire ostilă. Vom juca pe același teren pe care evoluează și ei și e normal să ne acomodăm și noi cu stadionul”, spunea Adrian Szabo la reunirea formației Corona Brașov.

FOTO: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare