Sport

„Bizonul” a semnat pentru Steaua

 

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, aseară, că a ajuns la un acord cu gruparea Dinamo pentru transferul francezului Harlem Gnohere (28 de ani), fotbalist care urmează să semneze un contract valabil doi ani și jumătate cu clubul roș-albastru.
Oficialul a explicat că Steaua nu va mai avea probleme în ofensivă după transferurile lui Gnohere și Alibec. „Pentru Steaua acest transfer al lui Gnohere înseamnă acoperirea unui post care în toamnă a fost mai puțin productiv și mai înseamnă marcarea mai multor goluri și asigurarea poziției de campioană. Nu ne-am plâns de atacanți, dar problema a fost că jucătorii care intrau până acum în teren nu marcau. Ei au vrut, dar nu au putut să marcheze. Acum au venit doi jucători ( Denis Alibec și Harlem Gnohere) născuți să marcheze și cred că nu vor mai fi probleme în acest compartiment“, a spus Argăseală, prezent la Gala AFAN în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun președinte de club al anului 2016.
În perioada următoare Steaua va renunța la mai mulți jucători, a anunțat Valeriu Argăseală, fără a-i nominaliza pe fotbaliști: „O să le găsim soluții, fie îi împrumutăm, fie îi transferăm, fie încetăm colaborarea cu ei… Este un lucru normal”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare