Sport

Biatlonişti de top, INTEROGAŢI la Parchet!!!

 

5 membri ai Federaţiei ruse de biatlon şi 5 biatlonişti ruşi fac obiectul unei anchete judiciare în Austria privind Campionatele Mondiale din 2017, de la Hochfilzen. Parchetul anticorupţie austriac a relatat că este vorba de „greşeli grave legate de dopaj”.

Potrivit Federaţiei ruse de biatlon, persoanele vizate au fost audiate, fiind asistate de personal calificat al Ambasadei Rusiei de la Viena.

Agenţia rusă TASS a dezvăluit identitatea biatloniştilor ruşi vizaţi de anchetă, aceştia fiind: Evgheni Garanichev, Aleksandr Loginov (foto), Anton Shipulin, Irina Starykh şi Aleksey Volkov.

Loginov, suspendat doi ani pentru dopaj până în 2016, este autorul a două podiumuri la Pokljuka, săptămâna trecută. Pe contul său de Instagram, el şi-a susţinut cu tărie nevinovăţia.

Altfel, proba feminină de sprint din cadrul etapei de Cupă Mondială de biatlon de la Hochfilzen, desfăşurată joi, a fost câştigată de Dorothea Wierer (Italia). A doua, la doar 6 zecimi diferenţă, a sosit Kaisa Makarainen (Finlanda), a treia fiind Ekaterina Yurlova (Rusia).

România nu a avut reprezentante, până acum, în actuala ediţie a Cupei Mondiale de biatlon.

În această după-amiază, la Hochfilzen, este programată proba masculină de sprint a biatloniştilor, la start fiind prezenţi şi trei „tricolori”: George Buta, Cornel Puchianu şi Denis Şerban.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare