Sport

Biatlonist brașovean – top 30 în Cupa Mondială

Biatlonist brașovean – top 30 în Cupa Mondială.

Zărneșteanul George Colțea a avut o evoluție remarcabilă în proba de 10 kilometri sprint de la Oslo Holmenkollen. Aceasta a contat pentru Cupa Mondială de biatlon.

Biatlonist brașovean – top 30 în Cupa Mondială

Legitimat la CS Dinamo – Centrul Brașov, George Colțea a tras fără greșeală în poligon. Astfel, el s-a clasat pe locul 30, la 1.42.8 minute de învingător. Cursa a fost câștigată de norvegianul Johannes Thingnes Boe – 25.13.0 (1). Alături de liderul detașat al Cupei Mondiale, pe podium au mai urcat suedezul Martin Ponsiluoma – 25.26.9 (0) și germanul Benedikt Doll – 25.41.9.

Pentru România au mai luat startul Dmitrii Shamaev – locul 56 și George Buta – locul 65.

George Colțea s-a calificat, astfel, în proba de pursuit, care va avea loc sâmbătă.

Reaminitim, el a fost component al ștafetei României ce a ocupat, recent, locul 8 la Campionatele Mondiale de biatlon de la Oberhof. Colțea a concurat în schimbul al treilea, ceilalți colegi fiind George Buta, Dmitrii Shamaev și Raul Flore.

Conform FRSB, antrenorii lotului României de biatlon sunt Gheorghe Gârniță (vicecampion mondial în 1974, la Minsk), Gheorghe Stoican, Sorin Gârbacea și Cristian Moșoiu.

George Colțea a reprezentat România și la Jocurile Olimpice de la Beijing, anul trecut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] deosebit. După ce în etapa de sprint de la Ostersund s-a clasat pe locul 30 – Detalii, AICI, la pursuit, sâmbătă, el a terminat al 28-lea. După 12,5 kilometri, dinamovistul brașovean a […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare