Sport

Biatlonist brașovean – locul 23 la Mondiale

Biatlonist brașovean – locul 23 la Mondiale.

George Buta (CS Dinamo) a ocupat astăzi locul 23 în cursa individuală (20 km) de la Mondialele de biatlon ce se desfășoară la Oberhof. Rusul Dmitrii Shamaev, reprezentând România, a sosit pe locul 25. Și el este legitimat la CS Dinamo – Centrul Brașov.

Biatlonist brașovean – locul 23 la Mondiale. George Buta a sosit la o diferență de 5.06.2 minute de învingător, având 2 minute de penalizare. Shamaev a avut un handicap de 5.14.8, cu un minut de penalizare.

Mai multe informații despre George Buta – AICI.

Victoria i-a revenit norvegianului Johannes Thingnes Boe – 49.57.5, cu 2 minute de penalizare. Pe locul secund s-a clasat conaționalul său, Sturla Holm Legreid (+1.10.7). Al treilea a fost suedezul Sebastian Samuelsson (+1.11.1).

Un alt brașovean, Raul Flore (CSA Steaua), a sosit al 63-lea (+8.22.7 – 3 minute de penalizare), din 103 concurenți clasați – Ierarhia completă, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button