Sport

Bianca Tiron se alătură Naționalei de handbal pentru returul cu Rusia

 

După corecția suferită în Rusia (înfrângere la 5 goluri, 25-30) și după aproximativ 40 de ore pe drum (București-Togliatti-Cluj), naționala de handbal a României are prilejul de a-și lua revanșa duminică, de la orele 18:30, în fața reprezentativei antrenate de Evgheni Trefilov, în meciul retur, contând pentru preliminariile Campionatului European 2018.

Incertă este extrema Valentina Ardean Elisei, care a suferit o accidentare în partida tur, însă antrenorii Ambrosio Martin și Horațiu Pașca au chemat întăriri. Printre acestea, se numără și interul stânga al Coronei Brașov, Bianca Tiron, alături de pivotul Daniela Rațiu, interul Nicoleta Tudor (ambele foste echipiere ale Coronei) și portarul Paula Vișan (Zalău). 

Bianca Tiron se va alătura astfel colegelor ei de la Brașov Laura Chiper, Eliza Buceschi și Laura Popa, din lot făcând de asemenea parte brașoveanca Denisa Dedu, portarul titular al formației maghiare Siofok.     


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare