Sport

Bernd Storck anunță mari schimbări la Sepsi Sf. Gheorghe / De la ce bază pleacă antrenorul german

Bernd Storck, antrenorul german al echipei covăsnene – adus pe „filiera Ungaria”, a părut mulțumit după victoria cu 2-1 obținută în fața lui Dinamo pe „Sepsi Arena”.

El a relatat la finalul partidei: „Organizarea a fost bună, ne-am creat oportunități. La pauză, Dinamo a schimbat, iar noi i-am dat adversarului prea multe șanse. Am alergat prea mult în prima parte. Cel mai important rămâne că am început acest drum cu trei puncte. Vom încerca să rezolvăm lucrurile și să facem mult mai bine în meciurile următoare. Vreau să le arăt jucătorilor un noi fel de a juca, un nou stil. Bineînțeles că baza este disciplina și de la disciplină să ajungem la un fotbal bun. Asta este filosofia mea. Multe lucruri sunt noi pentru jucători, aștept progrese mari. Și din punct de vedere mental este foarte important că am câștigat”.

Și Laszlo Dioszegi s-a arătat satisfăcut cu aducerea lui Bernd Storck, sperând ca Sepsi Sf. Gheorghe să acumuleze punctele necesare calificării în play-off-ul Superligii.

Pe de altă parte, conducerea lui Dinamo, extrem de supărată, s-a luat de arbitrajul prestat de Radu Petrescu, reproșându-i că nu le-a acordat „câinilor” două penalty-uri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare