Sport

Benny Adegbuyi, VICTORIE COLOSALĂ! L-a făcut K.O. pe…

 

Benny Adegbuyi (foto) a scris istorie pentru România în Glory! El l-a învins prin K.O. în runda a treia pe celebrul marocan Badr Hari, amic cu Cristiano Ronaldo, în cadrul Galei Glory 76, disputată la Rotterdam.

După o primă rundă relativ echilibrată, Benny a trecut prin momente grele în repriza secundă a meciului disputat în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind doborât cu o lovitură de stânga. K.O.-ul realizat de român a venit în debutul ultimei reprize: un upercut l-a pus la podea pe marocan, spărgându-i nasul. Badr Hari s-a văzut nevoit să abandoneze, după ce a fost trimis a doua oară la podea și numărat.

„Hai România! Mulțumesc România!”, a strigat Adegbuyi în fața camerelor de luat vederi, după festivitatea de premiere, mulțumindu-i lui Badr Hari că a acceptat să lupte cu el.

„Mă simt nemaipomenit! A fost o luptă excelentă. E un luptător deosebit și mă așteptam să înceapă în forță. Dar, am spus-o, și eu sunt foarte dur”, a declarat Benny Adegbuyi, care a realizat o mare performanță. 

El poate intra, acum, în calculele pentru titlul mondial, având calitatea de challenger, dar acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de jumătatea anului viitor, pentru că actualul campion mondial, Rico Verhoeven, are deja programat un meci cu Jamal Ben Saddik în Gala Glory 77, ce va avea loc pe 30 ianuarie 2021.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare