Sport

Basarab Panduru l-a sfătuit pe Laszlo Dioszegi pe cine să pună antrenor la Sepsi Sf. Gheorghe

Basarab Panduru l-a sfătuit pe Laszlo Dioszegi pe cine să pună antrenor la Sepsi Sf. Gheorghe.

Lui Bernd Storck îi expiră contractul cu gruparea covăsneană la sfârșitul sezonului. De prelungirea angajamentului antrenorului german depind doi factori importanți: pretențiile salariale ale acestuia și calificarea lui Sepsi într-o cupă europeană.

Conform orangesport.ro, specialistul Basarab Panduru l-a sfătuit pe Laszlo Dioszegi pe cine să pună antrenor la Sepsi Sf. Gheorghe. Nominalizatul este Dorinel Munteanu, care încă nu și-a prelungit angajamentul cu Oțelul Galați, scadent în vară.

munteanu_2.jpg
Basarab Panduru l-a sfătuit pe Laszlo Dioszegi pe cine să pună antrenor la Sepsi Sf. Gheorghe 10

„Dorinel a avut putere mare de tot. Să o iei pe Oţelul din Liga 3 şi să ajungi aici… Bine, cu posibilitatea să plece în altă parte, nu ştiu dacă vrea, dar probabil că multe echipe se gândesc să îl ia”, a spus Panduru, precizând că șeful de la Sepsi Sf. Gheorghe îi dă deplină libertate de mișcare în ceea ce privește partea tehnică a echipei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare