Sport

Banii de la FC BRAȘOV, la vedere! Asta solicită PSD… / Despre auditul de la Corona, nimic!

 

Lucian Pătrașcu, liderul consilierilor locali PSD, a cerut astăzi, din nou, în ședința CL, transparență totală în ceea ce privește sumele cheltuite de FC Brașov din bani publici

„Am cerut contractele pentru FC Braşov Steagu’ Renaşte. Nu mi se pare normal să nu ştim ce sume sunt plătite pentru preşedinte, antrenor şi antrenori secunzi. Nu mi se pare normal să nu ştim ce bani publici sunt plătiţi, pentru că nu sunt bani privaţi. Noi am votat alocarea banilor către acest club și trebuie să ni se prezinte modul cum sunt cheltuiți. Braşovenii trebuie să ştie cu ce bani sunt plătiţi. Voi cere în fiecare şedinţă aceste informaţii, pentru că braşovenii trebuie să ştie cum se cheltuie banii publici”, a declarat Lucian Pătrașcu.

PSD nu are membru în Consiliul Director al creației „new” FC Brașov, fiind scos din schemă. Sebastian Bădulescu e consilierul local desemnat de PNL în structura de conducere a FC Brașov, în timp ce din partea USR fusese Nelu Corbu, demisionar atât din CL, cât și din partidul anterior menționat.

În plus, auditul la defuncta secție de fotbal Corona, după retrogradarea din Liga 1, precum și cel comandat la nivelul clubului susținut substianțial din banii Primăriei nu au fost făcute nici acum publice, în ciuda promisiunilor lui Allen Coliban, cu „vârf” în campania electorală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare