Sport

Băiatul lui Michael Schumacher a fost cooptat de Ferrari

 

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael, a fost cooptat în echipa de perfecționare a tinerilor piloți ai lui Ferrari, scuderia italiană la care tatăl său a excelat timp de un deceniu, a anunțat, sâmbătă, renumitul constructor. În vârstă de 19 ani, Mick Schumacher, campion european la Formula 3 anul trecut, va alerga în acest sezon în Formula 2, anticamera categoriei regină. Ca o ironie a sortii, el îi va regăsi în rândurile „Ferrari Driver Academy” pe alți doi tineri piloți cu ascendenți celebri: francezul Giuliano Aleși, fiul lui Jean, el însuși fost pilot al Ferrari în Formula 1, precum și pe brazilianul Enzo Fittipaldi, nepotul lui Emerson, dublu campion mondial de Formula 1 în 1972 și 1974.

Eu sunt încântat de acest parteneriat cu Ferrari, viitorul meu în sportul auto se „scrie cu litere roșii’. Este un un nou pas în direcția bună și nu pot decât să profit de imensa expertizăa acumulată aici. Voi face tot posibilul pentru a-mi îndeplini visul, acela de a pilota în Formula 1. Este mai mult decât evident că Ferrari are un loc aparte în inima mea de când m-am născut, dar și în inima familiei mele“, a spus Schumacher. Michael Schumacher a pilotat pentru Ferrari în perioada 1996-2006, câștigând cu scuderia italiană cinci din cele șapte titluri mondiale ale sale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare